Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

20 May, 2014

Irdina dengan Headbandnya

Irdina dengan headband tak dpt dipisahkan.
Since sebelum lahir lagi saya dah berangan nak pakaikan Irdina dengan headband yang comey2.
Tapi masa dalam pantang baru abam gi belikan sebab dia takut tetiba lahir BOBOY huhu.
1st headband tu saya macam tak berkenan tapi bila pakai rasa mcm kelakar gile.. tapi at last saya suka gak sebab nampak MACAM COMEYYYY JE sbb ada WIG hihi.

Nak compare dengan orang lain, takde lah banyak sangat pun huhu.
Kena pakaikan le sebab pakaikan Irdina headband pun, orang still tanya laki ke perempuan? Logik ke boboy pakai headband? Tau le Irdina botak erkkk!
 1st headband.. lucu rautnya kihkihkih!

Topi utk tutup botaks

Irdina juga menjadi model Headband untuk kedai online saya... eh ada kedai online?
Ok fine, baru je bukak tak sampai 1minggu lg.. followers pun takdak lagi sebab malu nak publish blog sebab blog tak secatik orang lain.
 Ehhehehe saje letak gambar lucu.  Headband ni RM10, saya jual...  sape minat? :D

Hadiah headband dari kawan FB

Ada saya beli  stok degan seller di Malaysia & ada juga saya beli dari website oversea.
Saya jual headband POLO.  RM8sahaja.. fit from 3months-2years.. sape minat?  Ahehehe nak jual tapi blog jualnya tak bagi.. bertuahnya kannn? :P

Meh view headband Irdina :D
Sape nak amik Irdina jadi model?  Sangat dialu2kan..  mesra camera hokkay hehe.

#perasaan.anak.cantik#

4 comments:

  1. siapa cakap Irdina tak cantik meh sini nak ketuk hee...Alhamdulillah cantik lah tu cukup semua sifat ngan hidung mancung nyer lagi..aduhai...Dia kena jadi model mama eh heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah cukup semuanya....
      Ye la kena jd model umi nya.. nak upah model lain tak mampu ihihi.

      Delete
  2. comeeelllnya irdina dgn heandband! banyak tu koleksi dia...

    ReplyDelete