Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

15 May, 2013

Worldless Wednesday- Kek Hantaran

Dari saya untuk beliau :-)

Related dengan kerjanya di klinik
 Ingatkan vendor letak gigi seketul tapi dia kata mcm tak sampai hati nak buat.. erkk :P
Disponsor oleh Kak Elly, rakan sukarelawan saya.. datang khas dari Kuala Lumpur :-)

8 comments:

  1. hihihihi...
    kreatifffff sgt la...
    tak terpikir boleh buat kek hantaran ikut "kerjaya" pengantin...hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aeheheh sekarang ni macam2 design kek adaaa! :D

      Delete
  2. sweet dan sayang nak makan heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah saya mkn jah.. meme sweet.. tak bleh nak telan huhuhu.

      Delete
  3. chantik hasilnye mcm baju btoll tuu.,,uHHuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye besday wife wak nanti.. buat la bentuk tudung ye hihi.

      Delete
  4. Agak2nya kalau ada seketul gigi palsu kat atas tu lalu tak nak makan kek tu.... eheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan jah.. bukan gigi palsu betul pun ekekeke.

      Delete