Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

01 May, 2013

Away To Indonesia (destinasi rahsia!)

(ini entry auto publish)

Salam guys... me & my abam akan away ke INDONESIA dari 1-3 Mei 2013 (Rabu-Jumaat).
Ke mana destinasinya.. biarlah rahsia dulu he he he!
Anyway, inilah 1st time saya akan menjejaki kaki ke indonesia... jakun kan?

(GAMBAR HASIL POKCIK GUGEL)

Kami beli tiket bulan lepas, main bukak je.. tup-tup ada tiket murah, grab le terus.
Saya belanja abam sempena besday dia 2/5 ni.. so dia dapat adia besday in advance la & celebrate kat sana :P

GAMBA DARI BLOG.. KREDIT TO TUAN PUNYA BLOG!

OK lah.. jumpa lagi.. SILA KOMEN  SEBAB 1ST TIME SAYA KE INDONESIA ye?!  Ihihi!


15 comments:

  1. Kat mana eh JM pun x dpt nk guess, epi holiday bestnya dpt terbang2 ni. JM boleh tgk je lah huhuhu kena menabung dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehehe ke batam je sebenarnya.
      Tapi banyak singaporean gi so banyak mahal le pulok.

      Delete
  2. Di mana tu..gambar nya nampak menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar tu hasil gugel.. di jambatan barelang tapi tak sempat pi huwaaa!

      Delete
  3. surabaya kah? jambatan madura kan? heheeh.. if tak salah laaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takkkk... ni kat BATAM.. tu jambatan barelang :P

      Delete
  4. selamat bercuti dan honeymoon sekali

    ReplyDelete
  5. hahahaha... kuingat lg komenmu tanak pergi indonesia atas sbb yg sangat banyak... gi medan ke? ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab kat indonesia je buleh faham cakap melayu.. tu berani gi berdua.. gi negara lain kang melopong pulak (padan muka sebab tak reti speaking) :-(

      Kat BATAM :D
      Medan tahun depan le pulak :p

      Delete
  6. ermm yang pasti tu bukan bandung or jakarta!

    tahniah ye cik gep! udahhhh jadik puan gep ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah lain tahun kita gi bandung @ jakarta.

      Terima kasih.. macam tak caya jgk lagi ni.. puan ka? hihi.

      Delete
  7. amvoi...nak berahsia pulak dekda...bagitau jelah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Batam.. ok, dah bagitahu ni kekeke.

      Delete
  8. Me plan nak bg gift dari batam kat sape2 yang komen.
    Tapi mak oiii barang2 kat batam agak mahal le pulok.. isk isk isk.

    Me sendiri terlupa langsung nak beli fridge magnet untuk diri sendiri.
    Adus.. salahkan diri sendiri :-(

    ReplyDelete