Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

10 May, 2013

"Awok ni lurus bendul laaaa"

Saya stress.
Kot ye pun nak marah, cakap lah elok-elok & tak perlu cakap kasar, maki hamun, menengking-nengking!
Selalu cakap SUKA-SUKA U JE BALIK AWAL, SAYA YANG TUA NI BALIK MALAM-MALAM BOLEH!  (sheolsss duk sengsorang buleh le.. iolsss ada abam nak bermanja, kena balik awal!), pastu selalu cakap iolss LURUS BENDUL  (ye iolss mengaku!).
Bukan kat iols je.. kat staff lain ponggg!
It's so call TYPICAL WOMAN BOSESS!

Kiri:  Pegawai Pergigian Daerah (boss abam) & Kanan Pengarah Jab. Kesihatan Negeri Kelatan.
Tergezut iolssss, berdebar seketika time pengarah datang majlis kawen iolsss huhu.

Saya lebih suka bekerja di bawah Dato' Pengarah, walaupun kena balik lambat.. otak tak senak!
(aiiiiolsss POOL noksss so iolsss tak ada specific bos.. cumanya meja aiii dkt dgn bos perempuan itu).
Pergi kerja adalah suatu keadaan yang mengazabkan :-(


8 comments:

  1. kerja kena ikhlas mekk takut nnti x berkat rejeki tuuu..,uhuuU

    salam jumaat yee dr wak yg jauh dimata ni..iHHikks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaha cemana nak keja kalau dah stress?
      Slh besar kuman pun nak ngamuk.. isk isk isk.

      Delete
  2. Lain kali cakap ngan bos.......
    "Saya kerja setakat gaji yang dibayar je ,, bos, nak suruh saya kerja lebih bayar la lebih".......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpun dia kena belanja tiap2 hari.. baru ok ahahah.

      Delete
  3. Org lurus bendul bukan baik ke
    Masuk kerja blk kerja on time apa mslahnya kann lg pun ada abam JM pun x mboh blk lambat heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn? Balik lambat buat apa.
      Kalu suh balik lambat, baik buat umah kat ofis je hihihi.

      Delete
  4. amboi dekdaa, iolss iolss pulak..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opsss teacher sudah mariiiiii :P

      Delete