Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

20 May, 2013

Banner Kawen

Sudah lama tak update blog sebab ada penyakit MALAS ehehe.
(Banyak entry tertunggak:  MAJLIS RESESPI, MAJLIS BERTANDANG, VIETNAM & BATAM).
Agaknya tahun depan baru habis cite kot haha.
K lah, view gambar banner kawen kami aje dulu ye, sementara cari ilham nak menaip ni hehe!
Abam sendiri yang create ni (gambar semasa berada di Cambodia!) :-)

notakaki:  pagi ni buat pregnancy test sebab piyed dah delay 10hari.. eh ada 2nd line tapi abam kata 50-50.. hmmm ok :-(


4 comments:

  1. Fizi n Fida..double F tue heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eheeheh ye.. sehati sejiwa (buekkk) :P

      Delete
  2. amboiiii....... main mata nampak. Itu la kekdahnya, dari mata turun ke hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meme mula2 main mata.. lps tu tak suka jd suka.. ya kaaa? :))

      Delete