Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

21 March, 2013

Henna

(ENTRY AUTOPUBLISH)

Saya penggemar inai.
Tapi tak gemar pakai di kuku.. Cuma lukis di tangan buleh la.

Ni hasil antara yang saya pakai.

 Pakai di jalan TAR.. RM5 sebelah tangan.. tak chantek, kasar sangat lukisannya dengan tangan saya yang tak berapa nak ‘kasar’ ni eheh.

 Lukisan kasar.. tak chantek la!

 Ni 1st time abam tolong draw tiru design kat internet.  Comel je :-)

Ni 2nd time abam tolong draw ikut kata hati tanpa tiru mana-mana design hehe.
Terlupa langsung yang saya tak suka pakai kat kuku tapi dah terlanjur buat.. biarkan je la.

So dekat kawen nanti tak yah sesusah upah orang lukis he he he.
Jimat RM60 untuk lukis inai :D

11 comments:

  1. Selamat Pengantin Baru kawan!Moga kekal bahagia till jannah. Ameen

    - nonie (:from member cariforum - cambodia)

    ReplyDelete
  2. hehe...dah start dah...tak lama lagi pak pong lah tu..

    ReplyDelete
  3. wahhh untunglah bleh buat sendiri...:-)

    ReplyDelete
  4. Dek daa,

    selamat pengantin baru,,,,, bahagia n setia ujung nyawa,,,,,,,,, till jannah,,,,,,, ameen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih banyak-banyak... aminnnn :)

      Delete
  5. Selamat pengantin baru..hope tak lerlalu lewat nk wish. hihi

    ReplyDelete