Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

01 March, 2013

Jemputan Walimah

Salam semua pembaca blog saya (eceh macam la berduyun-duyun yang baca kan?  ahaks).
Dengan berbesar hati, saya opsss... kami ingin menjemput semua rakan-rakan ke majlis walimah kami seperti di dalam kad.

(right click untuk jika nak lebih jelas) :P

No. handphone kena blur kan, kalau seisapa yang sudi datang, boleh emel kat deidaa@gmail.com untuk dapatkan no. telefon.
Saya jemput semua ya? :-)

14 comments:

  1. Terima kasih atas jemputan..comei kad nyer..teringat zaman ekolah dulu..cam tulis surat centa lak..hiksss
    tahniah Dekdaa..JM harap dan doakan semoga majlis berjalan lancar sbb JM tak dpt pergi. Nanti upload gambar pengantin eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama.
      Ehehehe saja buat kad gini, nak lari dari kebiasaan.
      Ye la kan dulu-dulu banyak envelope gini, loni jarang doh.

      Anyway.. thank you so muchhhh :-)
      Gambar insyaAllah.. tapi lambat la kot.. coti lama kaedahya hehe.

      Delete
  2. slamat pnganti baru dekda...jauhnya.anyway thnx for the invitation.moga slamat semuanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ka inda.. insyaAllah :-)

      Delete
  3. Selamat Pengantin Baru Dekda! Insyaallah, harap semua nya ok-ok...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi awalnya wish hehe. Tq anyway.

      Delete
  4. Selamat Pengantin Baru. Welcome to the club.

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru deekdaa...... advance sikit ucapannya...

    semoga bahagia dan kekal hingga ke syurga ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aheeheh terima kasih jugak utk JM.. insyaAllah, aminnnn :-)

      Delete
  6. awkkkk selamat pengantin baru... semoga kekal abadi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr abam... terima kasih sebab sudi kawen dengan saya :-)

      Delete
  7. congrats gepren...tak dpt dtg..jauh bangat
    pas kahwen updatelah lokasi travel lagik yerk
    tapi kali nie versi berama encik suami
    semoga dikurniakan mawaddah sakinah dan rahmah..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ctsueraya.. heheh tak pe.. paham, meme jauh :-)
      lepas kawen lambat la pulak nak update sebab coti lama kan + tak tau la masih ada mood nak blogging ke tak sebab takdok internet kat umah tu nanti heh.
      Apa-apapun, terima kasih :-)

      Delete