Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

12 March, 2013

Terbeli Tiket FireFlyz

Semalam terjumpa akak opismet yang dah pencen.
Borak macam-macam sebab dia suka travel.  Sendiri-sendiri ok, tak mainlah dengan agent ni.
Body gemok  / besar.. mampoo backpack uolss!


Oleh sebab saya tergoda dengan cerita dia baru balik dari *tetttttt* maka saya ajak abam pergi.
Dan-dan pulak FireFlyz ada 0 fares... saya beli.  Inilah kali pertama saya akan naik FireFlyz, ke obersi pulak tu huhu jakun!

RM396 untuk 2orang (beli seat siap-siap konon tak mahu berpisah, padahal buleh je add on lepas tu).
Kiranya saya belanja abam untuk besday dia 2/5 ehehehe.


Kita tengok lah nanti cemana.. mei masih dalam mood hanimun.
Sudahlah 19-22 April tu saya pergi Ho Chi Minh,
balik seminggu.. ada trip lagi.. marah la bos aii noks hahah!

~abam, terima kasih sebab nak travel dengan saya... tiket tu kiranya adiah besday saya kat abam tapi mkn minum / hotel / transport abam kena tanggung saya la ye hahahah toinkkkk~

8 comments:

  1. Replies
    1. Gi derak dgn laki kita pulok la hehe.

      Delete
  2. Whh..bestnya dapat travel ngan abam...romantik gitewww..bila lah time JM nk merasai semua itu...ehehe

    Kemana tu...kongsi lah kat sini..ehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaha romantik ke? Kita tunggu & lihat :D
      InsyaAllah akan sampai masa JM tu nanti ;)

      Lepas balik kita share ke mana kita gi.. ala tak glamer sangat pun tempat ni :-)

      Delete
  3. salam dekdaa....
    amboi seronot loni weh ada org sebelah. btw happy honeymoon la. sakan tu tgk schedule honeymoon dio

    ReplyDelete
  4. Ahahaha tak sakan lagi.. ni baru betul-betul hanimun.
    April tu tak kira hanimun sbb gi beramai-ramai :P

    ReplyDelete