Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

11 March, 2013

Tak settle lagi.. arghh!

Harini dah 11 Mac 2013, maka tinggal 12hari lagi MY BIG DAY.

Banyak pulak yang belum settle nih!
Antaranya:
  • Katering belum tetapkan lagi untuk berapa ratus orang sebab ada pertikaian pendapat dengan mami.  Jemput & edar kad untuk 600orang.  Bagi saya, lebih tak apa dari tak cukup!  Malu!
  • BAJU RESEPSI KIV belum tahu rupa bentuk cemana.  Sebabnya pergi 2hari lepas, bridal salah tema kuning.  Kami nak KUNING DIRAJA + HITAM tapi bridal gi jahit kuning pucat + kelabu huhu.  Memang cantik design tapi kaler tak menepati citarasa.  Lepas balik fitting, saya sms bridal nak tukar ke KUNING DIRAJA juga.. dia kata ok je (nak beritahu depan-depan segan).  Tapi abam dah sms bridal semalam, katanya esok siap jahit baru.. mak oiii laju betul bridal ni :D
 Kuning pucat. 1piece.. kain panjang.. sape lah pulak yang nak tolong pegang kalu saya berjalan ni.. asyik terpijak je hehhh.  Bridal tak siap beading lagi ni... lagi blink-blink kot
  • Baju bertandang:  Biru hijau (done).
Biru hijau.. fairlah kan?  Takde sape-sape nak gaduh ahaks.
  • Baju akad nikah:  Hitam (ada aiiii kesah nak itam?  Putih tu too schema & tipikal la hehe).  Tapi baju abam kaler putih la :-)
 Baju akad nikah all black uolss... kau adooo? :D
  • Hantaran FOR HIM digigit tikus.  Dah settle gubah 1bulan yang lepas & sorok bawah 2helai gebar (kecuali tunggu kek & cincin).  Sangat kecewa.. tapi nasib baik gigit wallet & bekas hantaran tu je. Tak pasal-pasal kena buat balik kangg (nanti saya ganti balik eaaa banggg?!)
 Tak buleh makan mende lain ke wahai tikus? :-(
  • Guestbook belum siap  (tugas abam)
  • Pilih gambar & print untuk letak kat frame untuk gantung kat meja guestbook (tugas abam jugak)
  • Inner biru belum beli (untuk hari bertandang)
Kasut ni kena match dengan baju respsi tapi mak oiii tinggi gile + size 6.. aiii pakai size 4.. seksa nak jalan!  Bila dah tukar baju, tatau le pakai kasut ni lagi ke tidak!
  • Design banner belum submit
  • Kek memotong & kek for him (1/2 disponsor oleh kak Elly Sanggarsuri, 1/2 lagi saya bayar)
  • Telur (KIV- mami suruh sape entah rebus huhu)
  • Kotak balas pemberian untuk bakal Famili In Law- KIV (mami nak kotak separa nampak)
  • Bunga manggar (tunggu abe kelik kelate le).
  • Gudibeg 100unit lagi belum buat.  Nampak sikit tapi penat jugak tu ++ tiada space dah nak letak mana + risau tok tikus!
Aduh rasa macam ada lagi je benda tak settle.. apadia ni eh?  Buku sakti tu pun rasa macam malas dah nak bukak sebab terlalu serabut.. nanti sakit hati kekekeke.

 *Pesanan untuk abam:  abam, sila balik rabu ni.. tak kesihan kat sayang kah buat sorang-sorang?* :-(

9 comments:

  1. aha..lagi 2 mggu dh nak tukar status..cepat betul masa berlalu..
    Cik Tie tu...boleh di gigit nye wallet tu..sabor je lah..kan..kemeriah sudah terasa..

    Kalau JM pakai kasut 6 inci tu...mahu tergolek..eheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sampai 2minggu lagi heheheheh duk kira jarum je ni.. adui cpt la settle, rasa mcm dah serabut benor dah ni.

      Tu la.. rasa mcm nak pakai kasut sendiri je, selesa sikit.
      Pakai kasut ni harus la control ayu dgn baju berceleret ala2 snow white huhu.

      Delete
  2. waaa letihnya nok pikir semua iteww

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha yang menghadapinya lagi letih :P

      Delete
  3. Replies
    1. Esok-esok mungkin ko tak berapa letih sebab ko ramai kakitangan heh.

      Delete
  4. aishhh.. napa la tikus tu dok gigit time ni.. aishhh

    ReplyDelete
  5. natural ways to treat fatty liver natural ways to treat fatty liver natural
    ways to treat fatty liver

    my web page: mild fatty infiltration of the liver treatment

    ReplyDelete