Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

24 July, 2013

Worldless Wednesday - Parcel

Rutin tahunan... pos parcel ke Cambodia (untuk abe nasir / salim's family)
8.5kg.. tahun depan bajet 5kg aje lah.. bayaran pos tu tak menahan mahal hu hu hu!

18 comments:

  1. Replies
    1. sekkut raya / kurma / baju / stationery

      Delete
  2. itu cambodia, pos ke pahang dah kemain mahal
    tp terpaksa kenalah bayar jugak kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah tu la pasal.. terkedu seketika bila dia ckp hampir RM200.
      Sbb pos tahun lps dlm 6kg.. tak sampai rm80 pun huhu.

      Delete
  3. Replies
    1. kuih raya / kurma / baju / stationery

      Delete
  4. Replies
    1. kuih raya / kurma / baju / stationery

      Delete
  5. bayaran pos sekarang mmg makin mahal dik...nasib baik akak takde anak beranak kat obersea...selamattt....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu le pasal, mencekik gila harganya.
      Poslaju dlm mesia dolu2 yg ringan pun RM4.67 jah.. now dkt RM10.. aiyooo!

      Tp tak kesah pun, not because of sedara mara tp sedekah...

      Delete
  6. Dapat la depa beraya dengan Kuih Raya Msia, kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah makan pun.. hampir habis dah hehe.

      Delete
  7. Berapa ek bayaran pos utk 8.5kg tue? Hari tue tgk Nasir ada keluar TV3 dalam programme Unsung Places.

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM185 huhuhu.
      Tu la, kwn pun ada ckp.. ruginya tak tgk :-(

      Delete