Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

10 July, 2013

Worldless Wednesday- Negara Yang Ku Idamkan...

Gi dari kecil sehingga sekarang (RAHSIA!)
  Maximum Minimum
January (Winter) 8°C / 46°F 2°C / 36°F
February (Winter) 9°C / 48°F 3°C / 37°F
March (Winter) 13°C / 55°F 5°C / 41°F
April (Spring) 19°C / 66°F 11°C / 52°F
May (Spring) 24°C / 75°F 15°C / 59°F
June (Spring) 27°C / 81°F 20°C / 68°F
July (Summer) 31°C / 88°F 24°C / 75°F
August (Summer) 32°C / 90°F 25°C / 77°F
September (Summer) 29°C / 84°F 21°C / 70°F
October (Autumn) 23°C / 73°F 14°C / 57°F
November (Autumn) 17°C / 63°F 9°C / 48°F
December (Autumn) 13°C / 55°F 5°C / 41°F

Bajet meme ada tapi perlu la travel in group 4 5orang.. save le bajet sikit hehe.
6days bajet RM1500-RM1700 including flite / hotel hmmm!
(tapi tanak jadi 'ketua kelas')

-abam.. marilah kita gamble aje november tahun 2014- hmmm!



5 comments:

  1. Season ni mcm kat koya je..betul tak heee

    ReplyDelete
  2. Koyan kan..ehh 2 kali komen :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HHHHhHahahahhah bukan koya.. season je sama kot :D
      Koya glamer since winter sonata je :P

      Me minat negara ni sejak kecik lg hehe.

      Delete
  3. Hang nak pi Jepun kaa??? Takkan ostolia kot...macam tak sama jadual cuaca la pulak kalo ko g ostolia. Nak amik aku cukupkan 4-5org tak? Angkut lana & Ed sekali hahaha :p


    -Mas Ayu-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weh ko ada blog.. pekata bg link blog ko kat aku :D

      Pergh gigihnya ko cari climate tu ek?
      Aku baca blog yg gi sana.. mencabar la sket.. studi pun bila sampai sana tiba2 blur sbb info tak sama.
      Kalu aku gi gamaknya terduduk kat situ terus kot.. aku dah la cpt blur huhu.

      Oho ala ko kan ada big project tahun dpn! :D

      Delete