Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

29 November, 2013

AA Free Seat Lagik? Ahehehe!

2hari lepas promo ni baru aku tau yang AA buat FREE SEAT.
Sebabnya sekarang kan tengah peknen so tak amik tau sangat sebab kalau REQEUST nak beli, laki aku musti tanya ANAK NAK TINGGAL MANA?  Hu hu hu!
Travel dari 5 Mei 2014-31 Januari 2015.  (Padahal Januari 2015 tu dah buleh travel.. anak dah 1tahun daaaa, bawak aje le!).
Just try klik-klik 4 5tempat je, murah meme murah tapi apakan daya... aku bukan hidup seorang diri lagi nak grab tiket suka suka ati aku lps tu tanak pergi buleh burn suka suki je macam dulu.
Erm tak apa la, semangat travel aku tak akan pernah pudar.
Hope 2015 buleh start travel balik.  Kalau abam tak nak backpack, guna je Travel Agent (certain-certain country je la sebab agent mahal wooo).
Bawak anak nanti... buleh la guna Baby Carrier ni eh?  (Laki aku le jadi mangsanya tu bukan aku kakakaa larikkkk!).

*liyana lang:  hang baca dakkkk entry aku ni?  Project travel stroller tu hape mende?  Detail plis?  Air liur meleleh ni hahahah*


9 comments:

  1. Tak pe dekda..AA ni tak pernas putus asa buat sale..tiap2 tahun ada dan destinasi sale njyer sama je setiap tahun..tak dpt thn ni...tahn depan...thn2 depan ada lagi....caiyook!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahehehe meme tak putus asa tapi orang yang nak guna AA ni haaa putus asa, nak beli asyik tak dpt green lite je hihihi.

      Delete
  2. Sabar dik sabra...bagi baby besar skit jah...nanti buleh travel balik ok...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha adoiii baiklah kak aida.. SYMP :P

      Delete
  3. ish makcik ni..sabor sabor.baby 2 tahun bru sdap bjalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sy ni kureng penyabor orangnya.. tu la masalahnya :P

      Delete
  4. Lama dah tak terjah web AA ni...... nampak gayanya saya pung keno tunggu tahun 2015, ipung duit dulu laaa gayanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uikh ya ka?
      Bakpo? Musti tahun dpn itinerary full doh kan?

      Delete
  5. br bc blog ko ni... hehehe.. dah explain kan smlm project stroller

    ReplyDelete