Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

01 September, 2014

Kopitiam Kita

Ni 1st time kami pergi KOPITIAM KITA yang terletak di Jalan Pengkalan Chepa, Kota Bharu.
Walaupun kopitiam ni femes, tapi kami tak pernah tahu kewujudannya sehinggalah salah tertengok gambar saudara saya di FB nya.
Mulalah kami mencari.. tak jumpa walaupun guna GPS kekekeke.
Sudahnya beberapa bulan lps tu baru jumpa setelah kawan-kawan abam bgtau kat mana.

Sampai 10pg ++... pergh ramai gile orang!
Pergi tu memang parking full la.
Nasib ada 1kosong parking & meja kosong.
Tick je nak makan apa.
Gambar kredit to tripadvisor.
Gambar retis2 / selebriti / football plaer / vip yg pernah jejak kopitiam kita.  Tapi... Ada aku kesah?  hehe!

Kami order roti goreng tapi dihantar roti titab huhu.. nasib sedap.
Cuma tebeng nye kurenggg ler heh!

Macam-macam ada, nasik berlauk, nasi kerabu, nasi kak wok, kuih muih.
Balik tu kami tapau nasi paprik ayam.
Bersama kakak ipar & anaknya.. belah kiri ada lg 4org tapi tak masuk gambo!

Kopitiam ni femes sebab tumpuan SELEBRITI / ARTIS / SUKANEESE (CEH ADA KE AYAT NI KAKAKAKAK) / DAH MASUK TV3 dats y la glamer.
Saya tak heran sangat pun kat dorg ni, nak pi makan je pun.. bukan nak tengok orang-orang glamer kehhh!

2nd time pergi tu pulak dengan famili kakak ipar.
Syok makan beramai-ramai ni :D


6 comments:

  1. tempat sendiri selalu kita tak eksaited sangat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah tu la psl, tp masalahnya selama 34 tahun stay kelantan, baru 1st time tau psl KOPITIAM KITA kekeekek.

      Delete
  2. boleh lah akak terjah kalau ke KB nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh... mesti try, meriah punyaaaaa :D

      Delete
  3. Lamanya tak bw ke sini...hi dik..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah advance nya, akak pun pernah pergi :D

      Delete