Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

23 April, 2014

Surprise untuk Irdina- from 'Aunty Syieda'

((LAMA TAK UPDATE SEBAB KABEL TM KENA CURI LAGI.. TENSEN MAKKKK... SO MAKKKK DECIDE SUBSCRIBE CELCOM  4G YES PULOK!))

Petang 2hari lepas, tengah lepak-lepak tengok tv, tetiba bunyi hon "pin pinnnn".
Nasib baik abam amik off haritu so saya suruh abam je gi collect.
Ku agak "musti van poslaju ni... abam beli apa pulakkkk?  Rasanya dia tak beli lagi set lampu motor tu"

Tengok... abahnya excited... tak nyempat-nyempat nak snap gambo, dah bukak dulu.. lepas bukak baru ingat nak snap gamba :P

Tengok-tengok abam bawak kotak besar.. abam tanya awak "nah, barang anak awak dah sampai.. beli gapo?"  Aikkkk mana beli menda-menda?  Kompius kompiussss!  Tengok sender.. SYIEDA dari Johor.  Pikir lagi "Syieda blogger ke nihhh?"
Tadaaa.... buka pun dah kiut tau?!
Berapa RM lah agaknya ni eh syieda?  :-)

Sekali bukakk... tadaaa... wah banyak nya adiah utk Irdina!
Baca kad... oh meme kompim Syieda blogger... hehehe terharu makkkk!
All about PINK :D

Bukan Irdina yang excited bukak sesatu, tapi abah & uminya yang excited.
Time tu tengah duk pujuk Irdina meragam sebab baru lepas kena inject 3bulan huhuh.
Isi dalam kotak... nak jugak kucing makkk enterprem!

Semua comel-comel... very the pink sangatttt.. seriyus kiut.
Dalam kotak tu ada:  BAKUL PINK YG COMEL, BAJU ANAKKU, MITTENS & BOOTIES, BIB, PUTING MINNEY MOUSE & MAINAN.
Untuk uminya Irdina.. tang tu jgk tepek kat peti hehe

Untuk umi Irdina pulak ada keychain, fridge magnet & pen.  Aduh banyak sungguh.. tak tau nak cakap cemana.. petang tu jugak sms Syieda ucap terima kaseh banyak-banyak... tak tahu nak balas apa.

**terima kasih jutaan lemon tau Syieda, nanti Irdina pakai baju tu iolsss buat entry ye?**  ;-)





8 comments:

  1. Wahh...bestnya..baik nya auntie Syieda...semoga auntie Syieda dapat bertemu jodoh dgn org yg baik jgak...ehh..tertiba lak Jm yg over excited kan...

    Mesti bertambah comei irdina bila pakai bajuk pink tu...dah le hidung mancung...ee geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aheheheh harapannya gitu jgk la.. semoga bertemu putera kodok(lps cium ansem terus hehe).

      Lepas basuh nanti.. harus lah pakai itu baju :D

      Delete
  2. Omaiiii...terharu betul dgn ucapan jm. Tq jm. Mudah2an jm pun sama.
    Deidaa.. I is femalu k! Kem salam ngan dina. Ckp kat dia KAKAK syieda kemsalam. Kakak ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi.. dia pulak yg excited reply sampai 3x hahaha.
      Ops pemalu...ok.. baik lah KAKAK SYIEDA yang tomey tomey hihi.

      Delete
  3. Omaiiii...terharu betul dgn ucapan jm. Tq jm. Mudah2an jm pun sama.
    Deidaa.. I is femalu k! Kem salam ngan dina. Ckp kat dia KAKAK syieda kemsalam. Kakak ok.

    ReplyDelete
  4. Omaiiii...terharu betul dgn ucapan jm. Tq jm. Mudah2an jm pun sama.
    Deidaa.. I is femalu k! Kem salam ngan dina. Ckp kat dia KAKAK syieda kemsalam. Kakak ok.

    ReplyDelete
  5. uhuhu........ seronoknya Irdina dapat banyak hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe sape tak suka adiah ye dakkk? :P

      Delete