Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

28 October, 2013

Tiada...

Update kat tablet... Kabel streamyx kat area umah kena curi.. Ok 2hari lps tu kena curi balik. Tenet kat opis pun takdak line.. Adeh.. So takleh nak update naik cruise & blogwalking.. Saya pasti akan kembali... Tungguuuu!

6 comments:

  1. Kat opis ni pun kekadang slow jer terutama bila musim hujan ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TM kena buat 'pemulihan' ni, biar kebal cuaca hehe.

      Delete
  2. Line Intenet Kena curi? Okh aloh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silap, bkn line tapi kabel hehehee.

      Delete
  3. pesal lah dorang suka sgt kabel tu..mesti jual dpt rega mahal tu..harap2 line internet ok coz JM nak vaca citer naik cruise tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahal le kot.
      Memang selalu kena curi pun.
      Kdg2 sebulan 2 3x tapi dlm 2hari settle sambung baru.
      Tp kali ni dalam masa 1bulan.. 2mggu lebih kabel tak sambung.
      Sorg tu dah masuk berita yg dia curi kabel TM (area umah).. org cina hu hu hu!

      Delete