Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

01 October, 2013

Sobenir Dari Ostolia

Fuhh... sori untuk JM sebab terlupa langsung nak update,
sebabnya lepas dapat.. terus gi tampal kat peti hi hi hi.
Terima kasih banyak-banyak kat JM sebab memenuhkan peti saya yang tak berapa nak penuh lagi macam orang lain ni.
Kalau ada FM bila next travel.. sila lah bagi lagi ekekekek.

12 comments:

  1. kalo ada peti lain... mesti ko da tampal kat situ kan.. heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Space banyak kosong lg.. sian aku kan huhu.

      Delete
  2. Aha..dah terima eh..terharunya..siap keluarkan entry khas tu....In Shaa Allah..kalau ada rezeki lebih...akan sampai ke umah tu heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry kat JM sbb lambat publish entry ni.
      Sampai ofis baru teringat nak update tp bila balik umah lupa pulak nak snap gamba, tu yg asyik tertangguh hehe.

      Next travel.. borong bnyak2 naaa? :D

      Delete
  3. macam tu punya banyak dia kata tak penuh lagi peti ais dia...adussss.cantik kan? magai wrna , mcm2 designs pulak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lg org yg dah penuh peti kak.
      Belah atas tu FM yg sy gi sy beli.
      Belah bwh tu FM yg sy belum pergi tp kwn2 bg :D

      Delete
  4. Ada ruang lagi ker kat peti ais tu? hahahaa...
    Untung JM sentiasa di ingati peminat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak lg ruang kiri kanan tu hahahaah.

      Delete
  5. mak aih penuh dah peti ais... nak kena peti ais baru ni sebab nak letak fridge magnet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala nanti peti SR pun akan penuh jgk tu.. kalau menembak gambar, buleh je tangkap seketui 2 FM.. dok kira la mesia @ di luar mesia.. try la hehe.

      Delete