Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

18 September, 2013

Barang untuk sumbangan- masih terbuka

Sesiapa yang mahu menyumbang barang-barang seperti peralatan ibadah (TELEKUNG / SEJADAH / KOPIAH / REHAL / TASBIH) serta barang-barang lain seperti ALATULIS / ALAT BANTU MENGAJAR / BUKU CERITA / SET IQRA' dan lain-lain yang dirasakan perlu.. boleh berhubung dengan ANIS YOHANNA (FB beliau)- membawa nama OUR TOUCH (pernah masuk newspaper) yang akan membawa barang-barang misi ke Kemboja.  Semua barang sumbangan akan diberikan di sana.
Photo: Again.... Kirim to cambodian kids @ masjid....  sape2 berminat nak bg.. Buleh sgt2..
Antara contoh-contohnya!

Semua barang-barang yang hendak di pos mestilah sampai sebelum 5 Oktober 2013 utk repackaging :-)


12 comments:

  1. salam rabu cikpuan dekdaa tuuu., ehHHee

    ReplyDelete
  2. Salam dekda.. bagusnya khidmat macam ni.. teruskan usaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. saya sampaikan je.. yg perginya orang lain :-)

      Delete
  3. salam...elok usaha murni ni...membantu pada mereka yg memerlukan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. sama-samalah kita menyampaikan :-)

      Delete
  4. JM pun akan ke sana nest year...dgr citer dari blog dekdaa dan kawan2..kesian dengan kehidupan masyarakat kat sana..JM ada gak baju2 kebayar yg tak muat tu..agak2 boleh tak ye kalau nk bagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya kalau ke sana, kalau boleh janganlah pergi dengan tangan kosong.. bawa lah apa2.
      Mereka terima apa saja yg kita bagi.
      kalau boleh, cari lah tempat2 yang belum terdedah dengan misi2 bantuan (kampung2 yang jauh dari phnom penh @ siem reap) sebab kampung2 yg terkenal tu kdg2 bila tengok orang2nya pakai baju cantik2 + barang kemas tapi still dapat bantuan huhu.

      Delete
  5. Alhamdulillah.. bagus nyer ada aktiviti mcm ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak salah pun kan.. sesambil travel, sesambil menghulur ;)

      Delete