Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

04 September, 2013

1st time gi Daiso

Selama ni aku duk dengar je kwn-kwn aku cakap DAISO tu best gile.
Walaupun masa stay KL aku selalu dgr org duk cite psl DAISO tapi tidakle aku pergi pun sebab outlet DAISO BERADA DI KOORDINAT YANG TERAMAT-AMAT-AMAT-AMAT JARANG AKU GI + aku bukan kaki jalan sgt selain ke mall dkt2 umah (wangsa walk / jusco w. maju / jj au2 @ jauh sikit midvalley tu pun meme jarang gile).  Even KLCC kira dkt dgn umah tu pun aku tak gi.. huiii sorilah! 
Hasil saya & abam

Kebetulan haritu dah tengok wayang kat Midvalley so sesambil tu ronda-ronda, mata terlekat kat DAISO.  Yeaaaaay itulah 1st time aku jejak kaki ke daiso.. rasa tanak keluar (biasalah aku kan jakun kakakaka). Beli 3barang je sebab nak kejar masa tgk wayang.  Abam pun beli jgk untuk anak-anak dia!  Aku jgk yang syorkan beli apa-apa untuk 3orang gigirl abam.
Tak berkait Daiso.. saje tunjuk barang2 shopping raya aritu kekekek!  Sikit jah... maklumla, bukan jutawan pun ahaha!
 
Pastu ada outlet baru DAISO kat JJ AU2.  Masuk le jgk tapi kuciwa, barang tak sebanyak kat MIDVALLEY.. Ada brg yang aku nak, tak ada kat situ.   Beli je la apa-apa yang patutu untuk souveni.
Pasti ku jejak Daiso Midvalley lagi next time heee!

12 comments:

  1. akak pun suka ke Daiso.. tp for certain things tu macam tak reasonable je rege dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah memang tak reasonable sesetengah tu.
      Tp beli yg agak2 rasa sesuai dgn rega, buleh la beli hehe.

      Delete
  2. hahahaa... Daiso?? baru je dgr.. sy pun tak pernah pi jugak :P

    ReplyDelete
  3. yg atas tu pinky tu untuk baby girl kanns.,ehhheeE

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk gigirls sehsuweiiii sangatttt :D

      Delete
  4. mana gambar penuh...nak tengok perut dah besar he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk apa ni nak tengok perut orang? kekekeke.
      Tak bergambar sgt so tak de la gambar huuuu!

      Delete
  5. JM pun tak pernah masuk Daiso tu..ada jual baju tuk adult tak like JM ni :-)

    ReplyDelete