Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

10 September, 2013

Kagum?!!!

Semalam tiba-tiba ada seorang pegawai datang cari surat, tiba-tiba:
  • Pegawai:  saya kagum la dgn awk sebab bos kata apa-apa & kata mcm-mcm kat awak pun.. awak sengihhhh je!  (Masa tu kami berdua je.. opss... dia perempuan ye he he he!)
  • Aku:  Aaaa?  Heheheh biasa la saya meme camtu.. orang nak cakap apa.. cakap lah!  Dah biasa dahhh.. sengih je la :D  Kalau lawan bukan buleh apapun.. buleh sakit hati je :D
  • Pegawai:  Erm tu la, saya tengok orang lain lawan jgk.. awak buleh sengih & sabar je (sebab staff lain selalu melawan jgk ckp bos.. aku je tak kuasa nak melawan hehe).
  • Aku:   Malas nak layan.. biarla dia nak marah, dia kan bos :D

Erkkkk hahaha ada jugak yang perasan.

Sorg lagi opismet aku cakap aku ni hati KENTAL.... TAK LUT ORANG NAK CAKAP APA!

Ala muka je sengih, tapi dalam hati apadahalll?
Balik umah, ngadu la kat orang sebelah hehe!
Agaknya sebab aku KENTAL HATI sangat la, sampai sekarang ADA ORANG TU SAKIT HATI DENGAN AKU KOT  hehehe kasihannn!

(entry ni buleh refer kepada ENTRY NI yang aku malas nak komen dalam ayat 'bos camgitu') :D


notakaki:  kalau yang baca blog ni yang rasa sakit hati dengan aku kan.. lupakan lah.. korang yang sure sakit hati akhirnya nanti he he he!

8 comments:

  1. bagus dekdaa, truskan brsabar..hebat na.saya kagum

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar kat depan.. dlm hati kurang sabar jgk hehe.

      Delete
  2. hebat hebat.. tapi tulisan kuning membuatkan mata terkebil2 nak baca :P hehheee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah sori tak pasan pulak tulisan kuning tu.. rasa mcm mls dah pulak nak edit :P

      Delete
  3. Replies
    1. Meme diam pun.. kasi orang sakit ati ahaha.

      Delete