Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

26 April, 2013

Honeymoon @ Cameron Highlands jerrr~

27-29/3/2013 (Rabu-Jumaat)

Kami decide nak honeymoon di Cameron Highlands jah sebab kalau gi obersi... April nak gi obersi lagi.. lainla kalau gaji kami 20K sebulan, nak gi mana-mana pun buleh hehe.


Kami purchase Hotel Equatorial Hotel kat Groupon.
3hari 2malam:  RM340 jah.. tapi kena surcharge RM40/night sebab coti sekolah.
Kira ok dah harga tu sebab seperti sedia maklum bilek kat Equatorial Hotel tu mahal.
Thanks Groupon :D

Gerak dari Kota Bharu 11pagi.. sampainya pukul 4lebih.  Sebelum bertolak, kita makan sup belut dulu la hehehehe (takde motif.. saja jah.. balik umah FIL.. depa duk buat breakfast nasik lauk belut.. kami apa lagi.. bedal la.. faveret tu hehe!).
Sampai CH je terus cari makan, lapar!
Pastu gi Pasar Malam.
Gitulah hari ke-2 & ke-3.
Kami tak ada lah nak pergi sangat ke Strawberry Farm ke, Ladang Boh ke, FAMA ke apa ke..
just look around jah.
Bilek no. 911.  Tak nampak pulok dalam gambar.
Tapi tak payah rescue saya lah ye.. saya selamat hahah.

Riki-riki pokok bunga & sayur untuk mami (pujuk dia le sebab nya dia merajuk dengan saya sebab stay kat kuarters abam).. Ye lor.... iols bawah tanggungan abam dah sekarang.
Tapi iols bergilir-gilir la kannnn?  Iols nak jugak hidup berdikari.

Tak banyak cerita.. itu sajo.  Tipikal pengantin baru gi hanimun la.. nak cite apa lagi?  hehe!
We had a gud time together.
Iols tak nanges-nanges dah kalu nak berpisah bagai.

Ye la sebelum kawen, asal balik dari travel (tak kira la gi KL ke, obersi ke).. mesti iols nanges.
Manja kan?  Hahahah.

Terima kasih abam sebab sudi kawen dengan saya yang sebegini :-)


10 comments:

  1. bagi JM nk honeymoon tak kisah lah jauh ke dekat kan dekdaa yg penting hepy..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul tu JM.. gi ke mena setakat yg kita mampooo.. janji berdua :D

      Delete
  2. untungla dh ada abam.. wak pon xde abamm.,harhar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak takde abam tapi ada ayang kan kan kannns? :P

      Delete
  3. salam perkenalan. Jeles dengan dekdaa yang asyik berjalan ke sini sinun... apapun, selamat pengantin baharu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga.
      ish jangan la jeles.. patut jeles kat orang lain yang lagi merata travelnya.
      Saya baru pusing yang dekat2 je.. sob sob.

      Delete
  4. salam kenal..selamat pengantin baru ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak.. terima kasih :D

      Delete