Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

29 January, 2015

Dapat Tiket MUrahhhhhh!

Air Asia buat promo lagi.. adoi la tergoda habesss!
Sekarang dah murah la sbb dah takde caj bahan api.
Banyak gile murah, boleh dikatakan tergoda jgk tapi hanya berjaya pujuk abam gi 1negara ni je... tu pun November tahun ni.. suka suki klik2.. terbeli lah 1 jgk ehehehe! 
RM366 jah return utk 2org.. giler murahhh?!
Irdina punya beli anytime pun buleh.
Actually pernah beli tahun 2011 tapi burn sbb buleh balik keja kat kelate tp murah lg le time tu, below RM100 return hu hu.

Memula nak gi Bali tapi tertttiba tukar angin pulak.

  • Saya teringin gi Huangzhou sebenarnya, serius murah.. connecting flight KB-HUANGZHOU RM600++ je ok, tak berpinau biji mata?  (kenapa teringin sangat nak gi HUANGZHOU?  hehehehe ada lahhhh!) :P
-----gaji takde, tapi teringin beli tiket sana sini... ish ish ish ----



5 comments:

  1. ehem2..ke mana tu..mmg AA sales baru2 ni murah giler...nasib planning trip dh penuh jika tak JM pun menggila gak beli tiket sana sini :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, sbb tu pujuk abam beli..
      Harap2 jadi lah gi tempat ni hehe.

      JM grab ke korea tu?

      Delete
  2. Suka tengok semua orang berebut membeli tiket AA ni.. kita tengok jer la hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa tak nya..org tu dah full schedule :-)

      Delete