Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

11 February, 2015

Bestnya Guangzhou!

Salam... pergh lama gila tak update.  Tak sempat campur MALAS :P

GUANGZHOU 5-9/2/2015
Just a short story!  (cerita panjang later later lah!)
My kazen 3org & jiran kat car boot sale :-)
Tertubuhlah juga pakej GI-MAGHI TEAM hasil idea kami laki bini.
(Jom amik pakej kami)
Kami dah bawak beg beranak 2ketui tapi masih tak cukup maka belilah beg hello kitty ni hihi

Yang nak follow asalnya 2orang, tertttiba jadi 7org hohoho.
Layankan je :-)
Muda mudi udah mau pulang ke Malaysia... beg masing2 beranak pinak hahha.

Sambung lagi!

5 comments:

  1. Wahh dah stat pakej. Bape dekda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blh la, tlg rerakan avoid dari gi tempat komisen2 tu :P

      RM1100-RM1300 :)

      Delete
  2. Waaa.... makin berkembang business ni.. moga terus maju.. ni nak kene belajar ni :D

    ReplyDelete
  3. kalau keGuangzhou beg x beranak pinak x sah kan Dekdaa..so terus maju on your business je

    ReplyDelete
  4. Pg ke sana guna travel agent atau bgmana?

    ReplyDelete