Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

12 March, 2014

My Outing

Sebaik sahaja lepas pantang, hari ke-41 tu saya terus keluar.. tu pun sebab gi airport KB sebab mak saudara nak pergi umrah, lepas tu terus ke Medan Selera Buluh Kubu untuk dinner dengan famili in law.
Photo: Selamat ptg semua!
Baru bangun tido nih- senyum senget-senget (baju pemberian officemate)

Hari ke-44 gi boling ok hahahaha!
Tapi gi tgk geng2 je main, saya tak main.
Kena bedung pun happy

Hari ke-45 keluar lagi tengok umah kat Kubang Kerian... konon nak snap gamba utk buat iklan cari penyewa tapi tukang rumah tak buleh nak clearkan barang lg sebab lori tak buleh datang so merayap ke Mydin Kubang Kerian pulaks.  April le pulok penyewa masuk kottt?!!!
 Hari ke-45 (Jumaat).  Depan Mydin Kubang Kerian... pukul 7lebih.. mengantuk pulak cik Irdina Ufairah  (baju pemberian Mok Long nya).
Kat rumah bakal pengasuh.  Pengasuh pun mcm gila-gila mcm kitorg pulak, asyik gelak je hihi! (baju pemberian bapa saudara & bakal ibu saudaranya).

Hari ke-46 (Sabtu) tu pulak gi riki-riki rumah pengasuh, nak tgk samada ok ke tak.  Dia amik RM250/bln. 3 4orang je dia jaga.. ok tu kalau tak ramai.
Lepas tu gi jahit baju kat Arked Uda (peh lama gila tak gi sini... tempat arwah abah & arwah mami dating hehehehehe).
Nanti kita jlan2 lg ye nakkk?  hehe.

10 comments:

  1. suka lah dia tu Irdina...ibu bawak jln2 yer...Alhamdulillah sihatnya dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehehe dia meme suka berjalan2 :D

      Delete
  2. Emmm Irdina dah boleh keluar jalan2.. pasni boleh la keluar gi melancong pulak.... kan Irdina...

    ReplyDelete
  3. Comey jer dia.. moga menjadi solehah dikala besar nanti amin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..mudah-mudahan camtu... amin...

      Delete