Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

19 August, 2013

Puasa Penuh

Once in my life... inil kali pertama saya dapat berpuasa penuh.
Fuh cabaran sangat sebab 1st day puasa dah kena drip.
Paling best bila 3-4hari pertama puasa.. letih teramat,
nak cakap dengan orang pun malas tapi ku gagahkan jua hehe.
Paling best lagi bila balik kuarters, naik tingkat 2 dengan tangga.
Sampai umah.. cakap kat abam "saya nak buke pose buleh?"  Alasannnya:  penat naik tangga + dahaga je pun!  Time tu 2pm.  Abam jwb "jangan mengarut bulehhhh?"  Hihihi!
Ok maka dengan itu, berpuasa penuhlah ini tahun!  Kalau takde abam, aku kompim2 la buke pose (iman goyah kaedahnya wahahaha).
Tahun depan pasti tinggal pose (tanak oooiiii puasa penuh lagi.. kasi iolsss rilex dulu blehhh?) :D :D :D

6 comments:

  1. wei dekdaa, you make me laugh ha ha ha ha ha ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Part mana yang buat ketawa tu? he he he.

      Delete
  2. Alhamdulillah..tak perlu ganti pose..Thn depan nak pose penuh lagi...ahahah...rest dulu nanti kang tak leh jln2 jauh deee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun lps ada tak sempat ganti 3hari..
      walau dah byr fidyah.. still kena ganti jugak tu hehe.

      Tahun depan KITA REHATTTT! :D

      Delete
  3. alhamdulillah puasa penuh.. boleh la dapt duit raya dri hubby hahahaa..
    jgn lupa puasa 6 pulak di bulan syawal :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duit raya? Penat mintak.. tak dpt gak sob sob sob :P

      InsyaAllah puasa 6 hehe.

      Delete