Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

01 August, 2013

Hotel Yg Kami Stay di KL

Rutin tahunan pergi shopping raya kat KL.
Dari dolu-dolu meme aku shopping lone ranger.
Kawan nak shopping sesama dengan aku.. sorry, tak berminat! SERABUT!  Sekarang tak buleh lone ranger, musti ada abam jugak he he he!
The room

Jumaat 26/7/2013 bertolak dari umah di KB 3.30pagi.
Bajet gerak 2.30pagi tp aku mamai... 1.15pg dah bangun terkucil pastu ckp "sambung tido jap ah sampai 1.45am.. sudahnya terlajak sudaaaah!"
The shower

5.25pg sampai R & R G. Musang.. tak sempat makan nasik, makan markaroni yang aku bawa je.
Lepas solat subuh, kasi abam tido jap.. 7pg gerak!
Sampai KL 10pagi tapi sebab awal sangat, singgah le kedai ronda-ronda jap hehe.
The sink / mirror

10.50pg sampai hotel tapi tak blh check in lg even kami request early check in sebab bilek tak ready lagi.
2pm baru siap.  Kami beli siap-siap kat AGODA.
So gi le JJ Wangsa Maju redah jem.  Jauh pun jauh le!  Shopping di situ!
Depan bilek kami

2.15pm sampai hotel, dah buleh check in, amik bilek yg paling kecik jah.. aiseh air cond bocor pulak, so tukar 1bilik lagi tang tuuuu jugak.. nasib baik ok hehe.  Toilet bersih! Aircond running well!  TV jah la takdak astro!  Padan le dengan hotel bajet tu!  Oh betul-betul bawah hotel tu kedai makan, takyah sesusah nak drive jejauh untuk sahur! :D
Entrance

Receptionist pun very helpfull.  Masuk bilek.. apo laie, tido la... syok jah.. setakat nak gi bulan tu, orait je kihkihkih!  Petang tu baru keluar :P
Sempat la skodeng bilek sebelah.. huiii bosarnya!  Tapi buat apa kami beli yang besar-besar?  Ada anak buleh le! Heheheh.
Oh ya bilik aku ni RM87/nite (including tax).
Bukannya susah sangat, bayar je!

Nama hotel.. rahsia, sebab blog aiii kan ada PENYIBUK!
Kata benci?  Kalau benci.. baca buat apa khennn?  Tak malu???? :D

Sape-sape nak tau, sila emel deidaa@gmail.com



8 comments:

  1. uit..dah sampai jj wangsa maju tu,apsal x singgah umah aku..leh minum air kopi secawan dua..opssss...puasa...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huk alooohhhh.... awat tak habaq awal2 duk wangsa maju?
      Area mana?

      Kopi cap kapal terbang ke? hihi.

      Delete
  2. aiiitt.. blog u ade penyibuk?? biasalah, manusia kan... dah benci benci pun masih nak ambik tahu pasal kite kan? senang nak wat modal untuk wat ketupattt.. teetttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahaha benci tapi masih nak amik tahu.
      Rasa mcm artis pulak whehehe! :D

      Delete
  3. alah..baru nak tahu hotel mana..tetiba last part ada penyibuk..hahahaha..kelakar...dah benci tapi baca gan blog entri ye..mcm2..berapa hari kat KL?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.
      4hari 3mlm je.
      Tu pun rasa mcm tak puas gi JLN TAR.

      Delete
  4. penyibuk tu dengki sebab mek letak tayang header gambar coli besar gedabak atas tuu.,harhar2

    psst. salam ramadhan ye cikpuan dekdaa tuu..,eHHHee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak nak ke coli tu?
      sila beli lah 1 :P

      Delete