Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

22 November, 2012

Selamat Tinggal Treadmill ku.....

Saya mengambil keputusan untuk menjual sahaja Treadmill Takasima Vigorous (6 in 1) ni kerana:
  • kali terkahir saya guna ialah sebelum saya pergi Umrah April haritu
  • saya memerlukan duit
Hai.. gigihnya awak?

Dari berhabuk saje kat situ, baiklah saya jual.
Lagipun saya memang memerlukan duit.  Hehe.

Saya iklankan kat Mudah.My.

Setelah dicabut satu persatu.. tak buat macamni, tak muat van lah itu kalu!

Yang 1st tu nak beli dengan 1K.. banyak cekadak? agak-agakla nak bargain pun.  Dahla bahasa yang dia tu menyakitkan hati!
Kalau dia kata 3K pun, tak de la sakit jiwa.. ni 1K.. cissss!  Mendatangkan kemarahan beta!


Yang 2nd person ni lah bargain baru jadi.  Saya fikir dari tak ada orang beli, baiklah saya jual.. aheheh.

Berat gila uhuhu

Balance hutang RM1719 tapi 'orang sebelah' siap mintak diskaun sebab bayar cash so hutang hanya RM1367 heheheh.
So yang selebihnya saya SIMPAN UNTUK KAHWIN, simpan, simpan & simpan :P

Goodbye my treadmill :-(
(tapi saya masih ada basikal statik, buleh kayuh kekeke)

Wuhu, siapa nak sponsor saya kahwin?
Asyik artis je kena sponsor.. depa tu dah banyak duit.. sponsor aje lah yang kureng duit macam saya :-)

8 comments:

  1. hikhik..pas kawin eksesais lain lak...kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Excerise apa tu?
      (buat2 tak tau hahahah)

      Delete
  2. wak pon baru je pakai treadmill kt umahh.. ehhhee

    ReplyDelete
  3. Kalau dah ada kat rumah mmg mls la kan nak guna. Dari dok simpan baik la jual kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa tu la psl.. masa mula2 dule excited la.. mak suruh stop pun tanak stop.
      Skang mls dah aaaa kekekeke.

      Delete
  4. sila pos kad kawin kat aku.. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoi.. tggu la 3 1/2bulan lg aku pos haha.

      Delete