Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

08 May, 2014

Habuan utk 'SEMUANYA TAKKKK!'

2 3minggu lepas, saya ada le EMEL seorang seller online ni.
Berkenan la specially bila dah ada Irdina.. gatai je nak shopping online hehe.
Sekali dia tak balas so 3 4hari lepas tu saya PM kat FB.. juga tak balas.
Saya SMS TAK BALAS.. last sekali saya WATSAPP PUN DIA TAK BALAS.
BAJU HABUAN gara-gara saya tanya dia kenapa TAK BALAS SEGALA!
Raya ni buleh pakai la.. size 6bulan... dia siap tanya lagi nak yang mana 1.. orang nak bagi mana-mana, kami terima je!

Arghhh bengkak sungguh hatiku.
Kali ni saya suruh abam pulak watsapp... JUGAAAA TAK BALAS!
Argh betui ke dia nak meniaga nih?

Memandangkan haritu kami bersukan di Melaka & lepas tu singgah kat umah adik ipar di Nilai.. maka kami amik peluang untuk cari kedai seller tu.  Nasib jumpa!
Abah Irdina belanja baby carrier, terus pakai.. baju tu pemberian AUNTY.. OPSSS, KAKAK SHIEDA hihi

Ambik barang baby banyak-banyak... (dia tak berapa nak layan jgk sebenarnya mula2) tp lepas saya buka langkah silat tanya ABANG ADA JUAL ONLINE KAN? & bila dia jawab ye... KITORG KASI TERUSSS ... APSAL SEMUA EMEL / PM FB / SMS / WATSAPP TAK BALAS?

Abg tu nampak tak keruan... katanya bizi & terlepas pandang & tak jumpa dah kat mana sms / watsapp... amboi buleh terima ke?
Dan-dan dia bagi sepasang baju free kat Irdina hahaha tu la.. ingat aku tak berani terjah terus?
Photo: Datang sini tetiba dlm purse tinggal 4hinggit dari 1k.  Hadoiii!

Team boling yg gi dgn bas tu rugi la hikhik.
Plastik hitam dalam stroller tu bukan sampah ye tapi HASIL SHOPPING TAK HINGAT DUNIA HAHAHA.  Ada lagi 4 5plastik tumpang kedai abang SERBA TAK BALAS tu :P

Untung Irdina dapat baju hihihi.

6 comments:

  1. nasib baik tuan kedai tu dpt pelanggan mcm dekdaa... klu saya... la dpt layanan camtu harus kena blacklist dah kedai tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg nak blacklist dah tp kebetulan ada kat area kedai dia.. so terjah je la.. kasi dia rasa skit :D

      Delete
  2. Ayokk..kalau ada peniaga mcm tu..tak lama lah kan..customer larikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepatutnya camtu la.. kalau nak meniaga, biarlah betul2 kan?

      Delete
  3. Syieda pon x suker peniaga yg tak reply. Nak berniaga ke tak? Kalo x nak reply tak yah la jual online. Eh?
    Hi dina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia malas berganda tu.. maklumla kita tak pernah beli dgn dia heheh.

      Dina jwb: hai aunty opsss kakak syieda juga :D

      Delete