Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

03 December, 2012

Booked by him :D

30 November 2012 (Jumaat) saya telah di 'book' (enggange) oleh 'orang sebelah' dalam majlis simple & sempoi gila (tiada pelamin / baju tunang / mekap) segala bagai.. biasalah saya kan orang kampung hee.

 Bakal MIL menyarungkan cincin

1hari sebelum majlis masih bekerja.
Eh tak payah ckp sehari sebelum la.. 3jam sebelum majlis saya boleh siap pergi pasar beli ulam haha.

The ring.  Kiut tak?  Tengoklah siapa pilih (mengembangkan hidung sendiri haha)

 Rasa masih macam tak percaya.. betul ke nih?  :D

Awak....  muahhh :-)

Cerita pendek saja, kot orang sebelah marah huhu.
Kalau ikutkan banyak sangat nak cerita sebab majlis buat last minit (walaupun dah tahu sebulan sebelum kekeke).

16 comments:

  1. tahniah!
    am happy for you.
    congrats!

    izah.

    ReplyDelete
  2. simple but meaningful! semoga dipanjangkan jodoh hingga ke syurga.. hepi utk ko!!
    btw congrats ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengkiu mekda.. harap-harapnya mcm tu lah jugak.
      Ya, terima kasih tlg happy utk aku aeheh.

      Delete
  3. wak pon sonok tengok dekdaa nk kawen tuuu.. amboiiii

    ReplyDelete
  4. wah cantiknya cincin, berkenan tenguk :) tahniah tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eheheh terima kaseh chibi maruko ;)

      Delete
  5. Tahniah..jeles bangat..bila turn saya pulok ni..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.

      Jangan jeles-jeles.. cepat @ lambat insyaAllah ada :-)

      Delete