Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

28 September, 2012

Kursus Kahwin Yang Limited On Weekend

Tadi 'ORANG SEBELAH' sebut pasal KURSUS KAHWIN selepas berbincang mengenai bab nikah-kahwin ni.
Saya terus tepuk dahi "ya Allah... terlupa langsung kena gi KURSUS KAHWIN"... hahahah boleh macam tu? 

Terus saya google maka terjumpalah jadual 2012 tapi agak frust sebab kursus yang dibuat pada hujung minggu (jumaat-sabtu) sangatlah limited.  


Saya tak boleh pergi hari kerja sebab cuti saya ada 7hari aje lagi.
Saya paksa 'ORANG SEBELAH' teman pergi kursus kahwin walaupun dia dah tak perlu pergi lagi dah pun sebenarnya (special case) :P
Mahu tak mahu... kena temankan juga ye? hehehe.

14 comments:

  1. Alhamdulillah ... selangkah mendirikan masjid tu ... happy for u dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tapi selagi belum selesai, risau gak hehe.

      Delete
  2. happy for u dekda... selamat berkursus ek!!!

    ReplyDelete
  3. seronok akak dengar. selamat berkursus dik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak aida.. belum pi register lg pun ;)

      Delete
  4. Alhamdulillah...happy for u mek.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mimie.. dah jenuh gi amik berkat wedding korang ni kekeke.

      Delete
  5. waaahhh... hikmah balik kampung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita je tatau apa hikmah atas semua2 yg berlaku ;)

      Delete
  6. I'm happy for u... ehem ehem... akhirnya....

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot.
      Belum lg.. baru plan la hehehe.

      Delete
  7. yeyyyy!!!!!


    -nenektua-

    ReplyDelete