Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

26 September, 2012

Farewell

Gambar selepas farewell (untuk yang bertukar pejabat & bersara).
Di adakan di Hospital (di KB) di mana tempat saya bekerja selama 7bulan & kemudian saya ditarik semula ke Ibu Pejabat (juga di KB).
 Nasib baik tak kena berucap, saya dah la ada stage fright heheh.
Gambar semasa di farewell tak ada sebab lupa bawa tablet hmmm.
 Inilah hadiahnya.. telekung berbunga dark purple (tak nampak dark pula).

Terima kasih diucapkan.. rindu kerja di Hospital (sebab boleh buat OT- masyukkkkk!) hehe.

8 comments:

  1. wahhh tukar balik? bestnya dapat hadiah...hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. adiah tu dah banyak rasanya, tak tau bila nak pakai yg baru lg huhu.

      Delete
  2. dapat hadiah keta putih tu skali ke? heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh.. tp kita bg replika je la ye ekekeke.

      Delete
  3. senangnya ko dapat tukar..opis aku ne, hoh jangan haraplah..dah 2x try, 2x kena tolak huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak apply pun.. ni pertukaran dalaman.. rotation org kata ehe.
      Tp kalau apply.. susah je dpt kan? isk3.

      Delete
  4. salam ziarah...
    mesti gembira kan dapat bertugas di tempat baru

    ReplyDelete