Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

15 May, 2012

Tiada Mood Berblogging

Sudah 6hari balik dari mengerjakan umrah.
Tapi mood untuk berblogging masih di tahap 0~
Tak tahu kenapa tiada mood untuk berblogging.
Mungkin sebab 2minggu ++ tak berblogging kot hehe.
 Tapi saya janji akan update cerita-cerita di Madinah / Makkah nanti :-)


7 comments:

  1. Salam

    Selamat kembali, pasti rindu untuk ke sana lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... terima kasih.

      rindu itu pasti :)

      Delete
  2. baru balik dr umrah rupanya
    patut le lama sepi..
    selamat kembali dekdaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh kalu buleh nak menyepi lagi.. mood mmg takde ades.
      Terima kasih :D

      Delete
  3. hajjaaahhh!
    cepat2 ku seru mood bloggingmu!

    dok tengok trip gep kat sebelah tu..yeaaahaaa..kita nak gi sabah gak! tarikh dah sama 4-7 tapi bulan lain plak.... ;) ... insyaAllah kami g 4-7/6/2012

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyakkkk jangan le panggey hajjah... takgi haji lagi hihi.

      wah sabah kat mana nak gi tu?
      1st time nak gi sabah ni.. jakun gila rasa kekekeke.

      Delete
    2. sabah ni 2nd trip kami, belum finalized tentatif tapi kali ni g tempat2 yang mesra kanak2 ngan warga emas je la... bawak parent + adik beradik ... ;)

      Delete