Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

14 February, 2012

Harini Tak Layak :-(

Tadi membuat percubaan untuk menderma darah kali ke-5.  Memang aku sudah mematuhi peraturan-peraturan menderma darah.  Sebelum ini aku tidak pernah failed tapi kali ini TAK LAYAK DERMA DARAH SEBAB HB RENDAH iaitu 121.1.. sepatutnya 121.5.  Maka darah aku hanya cukup-cukup untuk aku je la harini & juga cair hmm.


Aku macam... HAAAA?  Darah rendah?  Ala kecewalah saya! 
Nurse suruh aku makan sedikit (tapi aku dah makan nasi banyak gila, how come buleh rendah?)  Tapi mungkin sebab aku stress pun ya jugak.
Tapi tak apalah, aku cuba lain masa :-(

5 comments:

  1. akak kalau stress darah naik...
    kalau biasa2...darah rendah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak kaseh- naik darah & akan kemungkinan jd hangen tak? heheh.

      Delete
  2. kene minum darah orang lain kot...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. zette- tu lah.. kena jd drakulat dulu kot, baru boleh :P

      Delete