Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

06 April, 2015

CAR BOOT SALE TESCO KB- Pendaftaran Baru

ATTENTIONNNNNN!
Pada sesapa yang berminat sangat nak meniaga kat car boot sale tu.. ni ada berita baik la utk uolsss!
Sebab organizer akan buka pendaftaran baru untuk dapatkan tapak kekal.
Bunting bukak pendaftaran baru
View di car boot sale depan tesco kb
Soft toys

Sebabnya ada peniaga lama yang tak bayar tapak.
Alahai 1x meniaga RM20, darab 4minggu= RM80 je sebulan dek nonnnnn!
Bukan mahal mana pun!
Baju bundle

Untuk keselamatan... kami dah bayar tapak awal-awal Jumaat lepas, sebab last bayar ialah 7 April 2015 so kalau kami peniaga tapak kekal tak bayar sehingga date tu, tapak kami akan diberi oleh orang lain.  Oh nooo!  Rugi weh kalau lepaskan tapak kat situ... MASYUKKKKK hehe.
Yang saya bulat tu la PAIH organizer car boot sale tu.. pepehal boleh berurusan dgn dia ok?
InsyaAllah tiap2 mggu dia ada kat sana.

Panjang sebenarnya laluan car boot sale ni tapi den tak larat amik gambo.. asal amik gambo je orang lalu lalang, adoi!  Ada jual mekap / barang kecantikan / toys / handbag / kasut / selipar / pakaian kanak2 / tudung mudung / lokching / eskrem / pakaian dll le!
Mainan tecit tiut

So sangat dialu-alukan ya?
Jangan pulak cakap saya ni kedekut tak nak share info.. ni dah kasi.. jangan pulak emel saya cakap / tanya BOLEH BAGI NO. ORGANIZER TAK?  ADA KOSONG TAK?  Sorry ya, saya bukan organizer kat situ. Ni kita tolong promote ja ok? :-)
Ni kat tapak kitorg sendiri.  Seperti kawan sebelah kita kata "asal dkt maghrib je tapak kitorg kena serbu sampai tak menang tangan" huhuhu!

Kat entry ni pun dah ada details & gambar-gambar betapa meriahnya CAR BOOT SALE depan tesco kb hehehe!

Good luck!

3 comments:

  1. Assalam Dekdaa

    Suker Yong tengok kome lakibini meniaga.
    Teruskan usaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... eheheh terima kasih sis Aku seorang pengembara.
      Tengah berusaha lebih lagi ni, tanpa meninggalkan kerja hakiki :-)

      Delete
  2. Hello Travelers!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Anda bisa dengan bebas share music, foto-foto atau video travel dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
    Silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    ReplyDelete