Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

03 August, 2014

Salam Aidilfitri Dari Kami

Lama tak update blog sebab kemalasan hehe.

Saya sekeluarga nak ucapkan SALAM IDULFITRI.
Tahun lepas beraya berdua,
tahun ni raya bertiga.
Tahun depan bertiga lg kot hahaha boleh camtuh? :P
Tema tahun lepas purple.
Tahun ni hijau pucuk pisang (tema tergempar sebab berkenan peplum irdina design tembikai.. kain kaler ijau so kami decide baju raya kami kaler ijau gak le!)
Irdina sudah tukar baju.  Kat Kok Lanas Kelantan

Tak buat apa2 raya pertama tapi sedara ada la datang sebelum kami beraya sakan kat umah mertua & pengasuh saya di Kok Lanas.
Ini le pengasuh saya masa kecik!  Sekarang dia pengasuh kat taska poli kok lanas.

Itu je kot.. sambung lainkali.. malas ni hahahah!

12 comments:

  1. irdina dah besar nampak, tak lama lagi dah berlari la tu, hehe...selamat hari raya dekda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berlari yg tak menang tangan nak kejar kot haha.

      Delete
  2. dh besar Irdina...sat saja kan dekdaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, rasa mcm tak caya je hehehe.

      Delete
  3. Selamat hari raya dekdaa...comeyynya irdina ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jgk.. terima kasih norh :-)

      Delete
  4. Selamat hari raya maaf zahir dan batin dekdaa, thn depan raya bertiga lagi hikssss in sha allah klau ada rezeki x leh tolak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri.
      Heee ye betul tu.. bertiga ke beramai2 ke.. semua boleh hahahaha.

      Psttt... kad raya JM baru terima semalam.. terima kaseh ye duit raya tu? :D

      Delete
  5. selamat hari raya dekdaa & family

    ReplyDelete
  6. Salam Aidilfitri.
    Maaf zahir batin dr CN :)

    ReplyDelete