Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

06 December, 2013

Dapat Free Sample

Tiba-tiba terjebak isi form online utk dapatkan free sample.
Saje suka-suka isi mana tau nasib baik dapat kan?
Sekali memang dapat daaaa (ala lagipun bukan peraduan pun... susah, nak kena compete dengan orang.. free sample tak payah duk compete dengan sape-sape hehe).

1.  Free Sample Diaper Merries.
Masa isi form tu dia beri pilihan samada SIZE M @ L je so pilih le M.
Tak sampai 1bulan isi, sampailah sekeping kat rumah.
Opsss utk 6-10kg so simpan dulu la... rasanya tengah tahun depan baru buleh guna hehe.

2.  Free Sample Susu Friso Mum
Juga tak sampai 1bulan isi form, sampailah 3paket ke rumah.
Try 1paket.. alamak kureng sedap tapi telan jugak la, dah benda free kan?  :P


Ada lagi free sample yang saya isi, tak ingat daaaa sebab banyak sangat ke ke ke.
Nanti aku update le kalau dapat lagi nanti ;-)

*notakaki:  if korang ada tau apa-apa barang untuk free sample, bagitahu lah ye.. nak isi form online jugak hehe*

6 comments:

  1. waaa... untung nyer aka selalu isi borang free nie.. :D

    ReplyDelete
  2. bestnyer dpt barang free kanns.,eHHHeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak lg best.... brg baekkkkk je dapat :D

      Delete
  3. bestnya dapat benda free...hehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape rasa tak best... dia sombong haha.

      Delete