Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

11 October, 2012

Tak Travel Ke Saya?

Dah lama sangat saya tak cerita pasal travel.
Travelog umrah April-Mei masih terbengkalai sehingga ke harini ini (makcik yang pergi dengan umrah saya sama tu pun baru meninggal dunia minggu lepas) :-(

Bukan apa, tiada mood untuk bercerita kerana pelbagai masalah itu ini,
mode excited nak cerita detail memang tak ada langsung!

 Tapi... saya akan travel 11-17 November ni ke cambodia untuk kali ke-2 pada tahun ni,
bersama dengan 3rakan yang lain.
Saya harap pemergian kali ini bukan dengan tangan kosong, 
tapi dengan misi kemasyarakatan sekali walaupun sekecil kuman :-)


Saya rindu Cambodia :-)


5 comments:

  1. u buat apa kat sana ek? anything interesting?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja jalan2... tak tau kenapa suka kemboja selain india :-)

      Maybe nak tgk life dorg yg susah tu kot.

      Delete
  2. misi apa kali ni? which part?

    ReplyDelete