Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

01 August, 2012

Tiket Eksiden.....

Tak ada angin tak ada ribut, rupa-rupanya Air Asia buat sale.
Kali ini saya tidak tahu kerana terlalu sibuk.

Tiket kami

Setelah sekian lama menunggu dengan resah, kerana cuti lama November tu saya tiada tiket, maka ter'beli'lah saya tiket ke Cambodia sekali lagi dengan harga RM257 return.

Kena charge RM10/head sebab guna Kad Kredit.. benci tawww!
 
Alhamdulillah.. akhirnya.. Kali ini berempat= 3perempuan, 1 lelaki.
Di Siem Reap senang sikit sebab sudah ada Abg Nasir & Salim,
cuma nak buat itinerary tu pening sikitlah huhuhu.

Yeaaaa Cambodia again!



6 comments:

  1. laaaa.. cambodia lagi... ngn sape plak kali ni? aku ingatkan ko g ngn kasha punya roadtrip tu... hehehehe..


    papehalpun, selamat bakal bercuti.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far:
      1) aku
      2) kwn laki aku
      3) in_tarn
      4) ayu habibur (balik awl 2hari)
      4) welds a.k.a xeroxx (balik lambat 1hari)

      Aku dah ada tix laos-kl tp aku burn.. 17hb tu gak :P

      Delete
  2. Replies
    1. gi awl tahun haritu lg murah.. RM224 :P

      Delete
  3. ooo bestnyaaaaa cambodia...
    itu antara "kelebihan" kira tiket sorang ...
    klu macam daku kena darab kali 5 sekeluarga....heee

    ReplyDelete
  4. Salam Dekdaa. knew about you from Nasir and Salim. We were there last May. kitaorg guna service Nasir. Need your help. I wanted to pass a book to Nasir. is is possible if u could pass to him? Bile gi ni? Seronoknya la! Btw, do u want my previous itinerary?

    ReplyDelete