Bersama Selamanyaaa....

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

08 February, 2013

Kad Kahwin Dah Siappp~

Akhirnya kad kahwin kami dah siap pada 5/2/2013 (Selasa) & ambil pada 6/2/2013 (Rabu) petang.
Request amik awal sebab minggu depan kan dah CNY so kilang banyak tutup.

Beratus-ratus pilihan (tak buleh snap gambo dalam ni tapi ada ai kesah?) :P

Banner pun tak buat lagi ni aishhh~

 Tesco KB.. walking distance sajo!

Sampai kedai 5.40pm ingatkan boleh amik terus, rupanya kat kedai printing lagi, tokey kena amik sendiri, adoi terpaksalah menjamu mata dulu kat Tesco (nasib baik kedai tu depan tesco je).

 
 Panas dari kilang, tak sempat buka lagi!

Tokey janji nak call bila siap tapi lama sangat, kami terus pergi kedai 7pm.. rupa-rupanya kad dah ready.. arghhhh awat tak call?!  Kitorg siap gi beli hadiah kenduri kawen bagai~

Awak.. ralitnya lipat :D

Tapi tokey pun tak sempat kira lagi berapa keping.
Kalau tak cukup beritahu & kalau terlebih tu kira rezeki~

 Budak ni volunteer nak hantar kad eheks.

Balik tu kami terus lipat & kira.
Order 600 tapi... tadaaaaa, semuanya ada 680keping (6keping defect).
Kalau tau awal-awal, kami order 550keping je huhu.
Rugi 50hinggit hehe.
Okeh.. settle, cuma tak cukup envelope la 74keping (luar kotak tu defect)

Okeh.. kita bagi yang jauh dulu.. yang dekat.. hujung bulan 3 hehehe.
So siapa yang agak-agak buleh datang, sila bagi alamat ehehe.



22 comments:

  1. Dekdaa, tk lama dah..menghitung hari..detik demi detik (mcm lagu KD).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah gitu lah nampaknya kak inda :D

      Delete
  2. err, jauh, kalau dekat konpem datang hehe..

    ReplyDelete
  3. Wahhh dekdaa...bila langsungnya...semoga majlis berjalan lancar penuh keberkatan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akad nikah 23/3.. insyaAllah, moga dipermudahkanNYa, terima kasih sisR :-)

      Delete
  4. Masa baca tajuk, terkeliru sekejap "kah" tu.

    Memang dalam kedai design camni, takleh snap gambar, sebab dia taknak kita ciluk idea design depa.

    Wahhh seronoknya orang bersiap siap nak kahwin. Cuti sekolah Mac nanti ya kendurinya? Jangan 30hb sudah, dengar citer tu time PRU. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha typo error la.. lepas baca komen ni baru perasan :P


      Time saya snap gambar ni, tokey tengah sibuk duk call kilang tanya nape tak hantar lagi kad kitorg so saya apa lagi.. curi-curi la snap hehe.

      Ha ah reception 24/3 ni.. harap-harap betul hujung bulan la ngundi nya heee.

      Delete
  5. Alahh dekda, JM x dpt bg alamat sbb meme x available huhuhu ucap selamat dr jauh lah nanti :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalalaal sedih la pulak.. tak apa lah, hope ada bloggers lain buleh hadir.
      Heheh thanks ;)

      Delete
  6. dekdaa,
    tak lama lagi dah ni nak tukar statussssssssssss....
    tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu kena buat bachelors party la ni kot kkekekekekeke.

      Delete
  7. ammvoii sonoknyer nak kawenn.. jgnlupe wak yee..,eHHHe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lufe wak.. tapi wak kena datenggg, buleh nyeberang siammm :P

      Delete
  8. wah~...kad dah siap dah, mesti perasaan tu macam tak sabar-sabar kan, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasaan meme tak sabar sebab tak syok eh rasa makin dekat makin pikir negatif "jadi kawen ke tak ni, jadi kawen ke tak ni" tskkkk!

      Delete
  9. hujung bulan 3 bru nk bg... jwb xada sapo la nk dtg sb tlepas date... huhuhu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. tersilap la bang.. ujung bule 2 la heheheh.

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete